Majoitus

Maatilamatkailua Mouhijärvellä

Lahdelman Tilalla on maatilamatkailua kolmessa huoneessa.
Tilan grillipaikassa voi paistella makkaraa ja keitellä kahvia kauniita maisemia ihaillen.
Kesäaikana tilalla lehmiä laitumella rapsuteltavina.

Mummun Kammari

Kahden erillisen huoneen majoitus, jossa mahtuu nukkumaan 5 henkeä. Kaksi parivuodetta, joista toinen on levitettävä vanhan ajan laatikkosohva ja toinen parisänky ja yksi erillinen sänky yhdelle. Keittiö, jossa on mikro ja jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin. Mummun kammari on käytössä vain kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun. Huoneessa on myös ilmalämpöpumppu. Suihkussa voi käydä talon suihkussa ja sauna mahdollisuus myös.

Annan Kammari

Talon siipeen remontoitu uusi huone ja keittiö neljälle. Sänky kahdelle ja levitettävä sohva, keittiö tarvikkeineen, wc, suihku ja sauna.

Annan kammari vuokrakäytössä koko vuoden.

Lahdelman Tilan mökki

Mökki löytyy Mätikköjärven rannalta noin 200 m tilalta. Mökillä on huone ja keittiö syvennys, sauna ja erillinen bio-huussi pihassa. Hirsirakenteinen mökki on vuodelta 1988. Sauna on mökillä puulämmitteinen, suihkua siellä ei ole eli pesuvedet pitää tehdä itse, veden lämmettyä kiukaan päällä.

Terassilta on näkymä järvelle ja joelle, piha on rauhallinen ja suojaisa. Vene käytössä ja kalastusmahdollisuus järveen.

Mökille mahtuu nukkumaan 6 hlöä.

Palju

Tilalta löytyy myös palju, jota voi vuokrata tarvittaessa. Paljuun mahtuu kerrallaan 8 henkeä.

Paljun vuokra lämmityksineen on 180 €, sitä ei voi siirtää. Tarvittaessa myös tarjoilut paljuun, eri sopimuksesta.

Retkeily

Tilalta myös mahdollista pyytää ohjattua retkeilyä lähellä oleviin kohteisiin Ritajärvi ja Otamus tai omatoimimatkoja opastus tilalta kysyttäessä.

Ritajärvi noin 21 km päässä
Otamus 7 km