Palvelut

Maatilamatkailua

Tilalla maatilamatkailua/Mökkimajoitusta/Toukokuusta alkaen

Mökkivuokrausta , jonne mahtuu neljä nukkumaan. Pieni keittiö mistä löytyy mikro , puulämmitteinen ja sähkölämmitteinen hella, jääkaappi jossa pakastin osa yläpuolella ns. jenkkikaappi

Sauna joka on perinteinen puilla lämpiävä, vesi tulee kraanasta ja lämmin vesi kiukaan lämmitessä kiukaan omasta säiliöstä. Sanoisin perinteinen mökkisauna ilman suihkua.

Wc löytyy pihasta joka on bio wc

Veneellä pääset nauttimaan soutelusta ja kalastelusta tai auringon otosta järvellä ja nautiskelusta veden tuntumassa. Kaloja järvestä löytyy hyvinkin, eli ota kalastusvälineet mukaan.

Aurinko nousee aamulla terassille , jossa voit nauttia aamukahvit lintujen laulaessa, niitä löytyy paljon ja joutsenet vierailevat rannassa silloin tällöin , joten luonnon ääniä on lähellä. Annathan lintujen sirkuttaa ja luonnon jutella elämästään , sehän on parasta maalla ja ne äänet rentouttavat mielen.

Maatilan majoitus/Toukokuusta 2018 alkaen

Tilalta löytyy myös majoitusta 2-4 hlö lle tilan päärakennuksesta tai päärakennuksen voi tarvittaessa vuokrata kokonaisuudessaan , jolloin makuupaikkoja on 6-8 hlölle

6-8 hlölle vuokra on 105 e/ yö sisältäen petivaatteet ja pyyhkeet kesäkuusta 2018 alkaen

Sauna lisämaksusta 5 e /krt

Pesukoneen käyttö ja kuivaus rumpu kumpikin 5 e /krt

Talon päätyhuone jossa makuutila 2 lle hlölle sis petivaatteet ja pyyhkeet 55e/yö

Päätyhuoneessa keittiö (mikro, hella , jääkaappi) ja huone , suihku ja wc . Sauna erikseen 5 e krt

Hyvinvointipalveluja

Jos tarvitset lomallesi rentoutus/hyvinvointipalveluja esim Kuumakivihieronta, Auervedinen Pää ja kasvohieronta, on  mahdollista tilan päärakennuksen siihen tarkoitetussa tilassa. Kysy Annelta (0407497778) lisää. Syksyllä Elokuussa 2018 myös tavanomainen hieronta lihas kolotuksiin ja rentoutukseen.

Liikuntarajoitteisille

Myös liikuntarajoitteisille piha on soveltuva. Voi tulla esim vain ihailemaan luontoa ja maalaismaisemaa. Makkaranpaistoa ja kahvinkeittoa nuotiolla on mahdollista Liikuntarajoitteisille.

Tilalla on myös kissoja kolme Miina , Manu ja Ketku. Koiria on kaksi Aino ja Reino heidän läsnäolo tarvittaessa on myös mahdollinen , jos halutaan ns. terapia eläimiä lähelle tai ihan vaan rapsutella.

Retkeilyä moneen makuun

Tilalla on mahdollisuus nokipannu kahvitteluun nuotiolla tai luontoretkeilyyn ja/tai kalasteluun. Veneenkin saa vuokrattua ihan vain souteluun tai onkireissuun, nämä kuitenkin sovittava erikseen.

Myös talviaikaan nokipannukahvittelu ja makkaranpaisto mahdollisuus.

Soita ja kysy lisää.

Katso kuvia instagram /Anne Kaasalainen

makkaranpaistolinnut

 

 

 

 

 

 

Majoitus

Mökki majoitus / 80 e / yö

Oh , jossa takka ja pieni keittiö

Sauna , pukuhuone ja terassi

Bio WC joka on pihassa

Sauna ja takkapuut löytyvät puuvarastosta, jotka ovat vapaasti käytettävissä

Pihassa on myös Grillikatos

Toinen tila on päärakennuksessa, jossa huone ja keittiö , parisänky ,tv, sisä wc ja jaettu suihku käytössä/ isompi tila 6-8 hlölle, sisältäen myös huoneen ja keittiön

Pidempikin vuokraus sovittavissa.

Tupakointi ulkona sille varatussa paikassa

 

Palju on käytössä tarvittaessa. Paljun lämmitys maksaa 150 € / krt ja sinne mahtuu 6-8 hlöä. Paljun lämmitys kestää noin 5 tuntia täyttöineen.

Paljua voi käyttää ja vuokrata myös talviaikaan ja viilentymässä voi käydä lumihangessa tai avannossa, jos talvi on kuten talven kuuluu eli luminen ja kylmä.

Majoituspaketteja joihin sisältyy ruokailu on mahdollista järjestää erillistilauksesta.

Ohjelman järjestäminen

Ohjelman järjestäminen esimerkiksi polttari-, työ-, tai kaveriporukalle on mahdollista.

Esimerkiksi: kuumakivihieronnat, aromaterapia, saunajooga, rentoutusharjoitukset, ajoharjoitukset traktorilla, Actionrata (sisältää kuntoradan tough viking tyyliin eli juoksua, voimailua, kiipeilyä, paalien päälle hyppäämistä, leuanvetoja.) Rataa voidaan myös suunnitella yhdessä ryhmän kuntotasoon sopivaksi. Rata tehdään heinäpellolle, joten asun on hyvä olla ihoa suojaava. Actionrata rakennetaan ryhmäkohtaisesti ja se ei ole välttämättä käytössä muina aikoina.

Majoitus sinun toiveidesi mukaan

Voit myös vain tulla ja olla ja rauhoittua ja olla itsesi kanssa. Rauhan löydät luonnon ääreltä, voit kalastaa,  vain olla tai paistaa makkaraa nuotiolla. Vain Sinä olet tärkeä. Vain Sinä tiedät mitä toivot hetkeltä maatilamajoituksessa. Vain sinä voit sen kertoa minulle ja minä voin toteuttaa sen sinulle toiveidesi mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään Sinunlaisesi lomasuunnitelma.